0651-10002

Välkommen till Hagmans Golv & Färg

Hagmans Golv & Färg ingår i kedjan Nordsjö Idé & Design och erbjuder produkter och tjänster inom golv, färg och kakel med hög service och kundnöjdhet i fokus. Besök oss för råd, produkter och proffshjälp.
Aktuellt
18/9 -2024
Tarkett Woodstock 2:a sort

Ord. Pris 350 kr/m2. Vi har ett parti på 31 m2 med skönhetsfel i framförallt fogarna, se bilder! Därför är detta parti nedsatt till 100 kr /m2. Erbjudande

18/9 -2024
Fynd av ett mindre parti av vinylklick från Pergo

Pergo Caramel Valley Oak Fiskben V4624-40364. Ord. Pris 649 kr/m2. Vi har ett mindre parti på 7,94 m2 är nedsatt till 300 kr/m2. Dessutom är golvet aktuellt och går att komplettera om man behöver mer, fast då blir det till ordinarie pris. Se fler bilder under Erbjudande.

5/9 -2024
Passa på att fynda kakel och klinker!

Vi har mindre partier av kakel och klinker som finns på vårt lager. Det rabatterade kvadratmeterpriset gäller endast den mängd som står skrivet, gäller ej beställningar. Klicka på länken för att se alla plattor. samt andra erbjudanden. Erbjudande

Leverantörer

Våra Tjänster

Vi utför golvläggning, måleri och plattsättning i Ljusdal, Delsbo, Färila och Järvsö med omnejd.   Vi utför även flertalet jobb runt Vemdalen

Golvläggning

Vi har golvläggare med fokus på kvalitet. Allt från vinyl till linoleum, samt våtrum, våra golvläggare är GVK-certifierade.  Vi utför även golvslipning med behandling. Vi besöker er gärna på plats för att kunna lämna en mer exakt offert samt ge tips och råd.

Måleri 

Våra målare hjälper er med allt från inomhusmålning, tapetsering till utomhusmålning av alla möjliga typ av färger. Vi besöker er gärna för att lämna råd och förslag på målning. Dessutom har vi en lackbox där vi sprutlackerar era möbler och snickerier.

Plattsättning

Vi sätter plattor samt tätskikt efter önskemål i kök, hall och badrum. Våra plattsättare är GVK-certifierade. Vi besöker er gärna på plats för att kunna lämna en mer exakt offert samt ge tips och råd.

Varför välja oss?

Vi erbjuder expertis, stort utbud och hög service för din renovering.

Mångårig erfarenhet

Vi har varit verksamma sedan 1968 med golv, färg och plattsättning.

Allt under ett tak

Butik med färg, golv, kakel, spackel, tapeter och mer.

Personlig rådgivning

Vi ger dig råd och tips för att lyckas med din renovering.

Vår butik

Om oss:

Hagmans Golv & Färg har funnits i Ljusdal sedan 1968, grundat av Sten Hagman. Vår kombination av golvläggare, målare och plattsättare tillsammans med en butik där det finns ett stort utbud av färg, golv, kakel och tapeter, gör oss till det självklara valet för din renovering. Vi lägger stor vikt i att få dig som kund att känna er nöjda och att ni fått god service. Besök oss gärna på Magasinsgatan 14 för att handla, titta på prover eller beställa jobb. Vi åker gärna hem till er för att kunna lämna en offert.

Kontakta Oss

Hitta oss på Magasinsgatan 14 i Ljusdal. Kontakta oss via telefon, email eller besök oss under våra öppettider

Magasinsgatan 14

0651-10002

butik@hagmansgolv.se

Mån - Fre 9 - 17


GDPR & Personuppgiftspolicy

Hagmans Golv & Färg AB (556322-4731), hädanefter ”Hagmans”, är ett företag som bedriver butiksförsäljning av produkter inom golv, kakel och färg, samt även säljer entreprenadtjänster inom samma områden.

Vid kontanta köp av varor i butik kommer Hagmans normalt endast att spara sedvanliga kassauppgifter för bokföringsändamål. Om du dock önskar förvärva saker ur butiken på kredit, mot senare betalning på faktura, kommer Hagmans kräva att du lämnar namn, personnummer och kontaktuppgifter i syfte att kunna ta betalt samt, i förekommande fall även för att kunna erhålla en kreditupplysning innan köp på kredit medges. De uppgifter som erhållits vid en kreditupplysning kommer att raderas omedelbart efter att Hagmans fattat beslut om huruvida Hagmans tänker tillåta köp på kredit eller ej. Övriga uppgifter kommer endast behandlas under den tid och på det sätt som krävs enligt gällande redovisningslagstiftning.

Om du ger ditt samtycke därtill, kommer de personuppgifter du lämnat till Hagmans i samband med ett köp mot faktura även att behandlas i Hagmans kundlista fram till dess att du återkallar ditt samtycke. Behandlingen kommer endast ske i syfte att underlätta framtida kreditköp, så att du inte vid varje enskilt köptillfälle måste lämna samtliga uppgifter. Du är aldrig tvingad att lämna samtycke, och ett nekat samtycke kommer inte att påverka dina möjligheter att ingå avtal med Hagmans.

Om du har lämnat ett samtycke till Hagmans har du alltid rätt att i efterhand återkalla det. Samtycke återkallas enklast genom att kontakta Hagmans per post eller e-post på adressen nedan. Ange vilket samtycke du vill återkalla i ditt e-postmeddelande. Ett återkallat samtycke får endast effekt på sådan behandling av personuppgifter som sker efter återkallandet.
För det fall du förvärvar en vara som säljs med en garanti, kommer uppgifter om ditt köp att behandlas under den tid som garantin varar för att Hagmans ska kunna vara behjälpligt vid framtida reklamationer.

I de fall du korresponderar med Hagmans innan köp av en vara eller tjänst, kommer korrespondensen att sparas under den allmänna reklamationstiden för den köpa varan eller tjänsten.
Vid köp av tjänster kommer därutöver sedvanliga faktureringsuppgifter att inhämtas från dig och sparas under den tid som krävs enligt gällande redovisningslagstiftning. Vid ROT-arbeten inkluderar detta alltid personnummer.

I de fall en vara eller tjänst har köpts mot faktura, äger Hagmans rätt att i förekommande fall sälja fakturan till en tredje part. I så fall kommer också de uppgifter som krävs för att denna tredje part ska kunna fakturera dig att delges den tredje parten.

Utöver vad som angetts ovan kommer inga personuppgifter som behandlas av Hagmans att delges tredje man annat än för revisionsändamål, samt i den utsträckning personuppgifterna skapas genom kommunikation via kanaler administrerade av tredje man, t.ex. tele- och e-postkommunikation.

Du har alltid rätt att begära tillgång till samt rättelse eller radering av de uppgifter som Hagmans lagrar eller på andra sätt behandlar, och som rör dig som person. Du kan också begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter, och du har möjlighet att invända mot eventuell behandling samt en rätt till dataportabilitet. Om du anser att Hagmans agerat i strid med dataskyddsförordningen, har du rätt att klaga till Datainspektionen.

Personuppgiftsansvarig för uppgifterna är:
Hagmans Golv & Färg AB, 556322-4731
Magasinsgatan 14
827 32 Ljusdal
Tel: 0651 – 100 02, 100 14
Mail: butik@hagmansgolv.se